Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ασυνείδητη ραδιουργία

Το κατωτέρω δημοσιευόμενο έγγραφο (1ον έγγραφο), υπογεγραμμένο υπό του κ. Κων/νου Φαραντάτου δεν μου κοινοποιήθηκε. Έλαβα γνώσιν αυτού του εγγράφου από τον δικαστικό φάκελο αγωγής-ανταγωγής.
Είναι γεγονός ότι ενημερώθηκα τηλεφωνικώς από τον γραμματέα της ανακριτικής διαδικασίας ιερέα της μητροπόλεως Ε.Κ. να παρευρεθώ την 4/10/1997 στον Ιερό Ναό της Αγ. Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος προκειμένου να καταθέσω ως μάρτυρας εναντίον του αρχιμανδρίτη Α.Κ. εις βάρος του οποίου ο δεσπότης Κων/νος είχε διατάξει ανακρίσεις. Σημειώνω επίσης ότι τον καιρό εκείνον εκυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο εν λόγω αρχιμανδρίτης Α.Κ. τιμωρήθηκε από τον δεσπότη Κων/νο με τρείς μήνες αργία και ότι εισήχθει εις το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου τον επισκεύθει σκοπίμως ο αρχιερατικός π. Γεώργιος Σουλιώτης1. Αναλυτικότερα περί της υποθέσεως αυτής αναφέρομαι εις την δημοσίευση της 19/3/2016 με ΘΕΜΑ: Απόλαυσις αντιφατικής συμπεριφοράς.    
 Η ραδιουργία του μητροπολίτου Κων/νου διαφαίνεται από τα έγγραφα τα οποία απευθύνει  προς τον κ. Εισαγγελέα πρωτοδικών, αρνούμενος με παιδαριώδη τρόπο να μην μου χορηγήσει αντίγραφο του ως άνω κατηγορητηρίου διότι επ` αυτού φαίνεται ο τρόπος δια του οποίου επιχειρεί να με εμπλέξει ώστε οι κατηγορούμενοι κληρικοί (ο μητροπολίτης διεξήγαγε και άλλες ανακρίσεις εναντίον κληρικών), να καταφερθούν εναντίον μου.       
Αναφέρω επίσης ότι μέχρι αυτή τη στιγμή συνέχιζα να οδηγό το μητροπολιτικό αυτοκίνητο και να σιτίζομαι εις την οικία του μητροπολίτη.
Μακαριώτατε, απολαύσατε τα αποτελέσματα της εκκλησιαστικής δικαιοσύνης επί των ημερών σας.                 
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
τέως οδηγός Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας.
 Διευκρίνισις
Εις την προηγούμενη ανάρτηση 3/1/2017 της εξουσιοδοτήσεως από τον κ. Φαραντάτο προς το πρόσωπό μου αφορούσε την είσπραξη του ποσού των 182.000 δρχ. από το λογιστήριο της Αποστολικής Διακονίας, το οποίον προήρχετο από την πώλησιν του βιβλίου ‘’ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟΝ’’ του μακαριστού μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κυρού ΤΙΜΟΘΕΟΥ.

1.  Ανάρτηση 6/3/2016  ΘΕΜΑ: Μητροπολιτικές ραδιουργίες και Ανάρτηση 15/3/2016 ΘΕΜΑ: Εμπαθειών και δολοπλοκιών συνέχεια



1ον έγγραφο 



2ον έγγραφο 



3ον έγγραφο 


4ον έγγραφο 



5ον έγγραφο 


6ον έγγραφο