Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Μητροπολιτική εκδικητικότης


Ο μητροπολίτης πρώην Ν. Ιωνίας Κων/νος θεώρησε νεκρή χρονική περίοδο από της εκδόσεως του ανακριτικού πορίσματος έως της συγκλήσεως του εν ‘’υπνώσει ευρισκομένου’’ Τριμελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου περίοδο ανυπόφορη και πιεστική δια τον μητροπολίτη, ο οποίος στις 28/3/2000 συνεκάλεσε το πέμπτο1 Μ. Σ. δια να τον στηρίξει και να ζητήσει υπ` αυτού να εγερθεί εκ του ύπνου το Τριμελές Υπηρεσιακό Συμβούλιο και να επισπεύσει την σύγκλησή του με αποτέλεσμα να με απολύσει από την εργασία μου.  
Δια τον λόγον αυτόν ο μητροπολίτης συνέταξε το κατωτέρω δημοσιευόμενο έγγραφο με αριθ. πρωτ. 259/29-3-2000 το οποίο απευθύνει στο Τριμελές Υπηρεσιακό Συμβούλιο και εκμεταλλευόμενος της ευκαιρίας, ζητά δια του εγγράφου του από το Συμβούλιο την επίσπευση της απολύσεώς μου και επισυνάπτει προς μεγαλυτέραν πίεσιν προς το Συμβούλιο το ανωτέρω Πρακτικό του Μ.Σ. .

Ήτο τοιαύτη η ψυχολογική κατάσταση του μητροπολίτου δια την καθυστέρηση της συγκλήσεως του Τριμελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου, ώστε σε διάστημα μιας εβδομάδος (4/4/2000) να συγκαλέσει  το έκτο2 Μ. Σ. εις το οποίο όλα τα μέλη του εκφράζουν την απορία τους δια την καθυστέρηση αυτή και αποφάσισαν ομοφώνως να ζητήσουν και δια του Πρακτικού αυτού την απόλυσή μου.                                
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
τέως οδηγός Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας.

1 4/5/2016 με ΘΕΜΑ: Κύριε, φύλαξόν με από συκοφαντίας ανθρώπων και φυλάξω τας εντολάς σου
2 24/5/2016 με ΘΕΜΑ: Κύριε λύτρωσέ με από συκοφαντίας ανθρώπων και φυλάξω τας εντολάς Σου.