Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Κύριε λύτρωσέ με από συκοφαντίας ανθρώπων και φυλάξω τας εντολάς Σου

Με την παρέλευση έξι (6) μόνον ημερών από την σύγκληση του πέμπτου1 μητροπολιτικού Συμβουλίου, ο μητροπολίτης πρώην Νέας Ιωνίας Κωνσταντίνος Φαραντάτος πραγματοποίησε εν αγνοία μου, το έκτο μητροπολιτικό Συμβούλιο εναντίον μου. Σε αυτό το Μ.Σ. συμμετείχαν ως μέλη ο δικαστικός αντιπρόσωπος και ο προϊστάμενος της τοπικής Δ.Ο.Υ.. Τα ίδια πρόσωπα συμμετείχαν και στο προηγούμενο Μ.Σ..
Επαναλαμβάνω ότι η πειθαρχική μου διαδικασία ήτο σε πλήρη εξέλιξη2 από την Ιερά Σύνοδο. Παρά ταύτα ο μητροπολίτης πρώην Νέας Ιωνίας Κωνσταντίνος συγκαλούσε μητροπολιτικά Συμβούλια κατηγορώντας με εις τα μέλη ότι απουσίαζα συγκεκριμένες ημέρες και ώρες από την εργασία μου. Εις την προηγούμενη ανάρτηση3 σύμφωνα με το κατωτέρω έγγραφο 1ον (περί απουσιών από την εργασία μου το οποίο παρέλαβε ο δικηγόρος μου από το δικαστήριο και δια αυτού του τρόπου έλαβα γνώση του εγγράφου με το περιεχόμενο των κατηγοριών), απέδειξα ότι ήτο ενήμερος ο μητροπολίτης Κωνσταντίνος που βρισκόμουν αυτές της συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.
Δια την νέα κατηγορία που αναφέρει εις το παρόν 6ο Μ.Σ. ο μητροπολίτης Κωνσταντίνος, ότι απουσίαζα αυθαιρέτως από τα γραφεία της μητροπόλεως από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου ε. έ. καθώς και την 10-12-1999 (ολόκληρον την ημέραν). Επί των ανωτέρω τονίζω ότι: από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 1999 λόγω του σεισμού της Πάρνηθας, το κτίριο της μητροπόλεως Ν. Ιωνίας είχε χαρακτηρισθεί από την ιδική επιτροπή με τον ιδικό χαρακτηρισμό κόκκινο και είχε απομονωθεί με κόκκινη κορδέλα. Ως εκ τούτου ουδείς από τους υπαλλήλους είχε πρόσβαση στο κτίριο. Εξάλλου την δεύτερη ημέρα από τον σεισμό ο μητροπολίτης είχε αναρτήσει σε εμφανές σημείο της εισόδου του κτιρίου ενημερωτικό σημείωμα και ανέφερε επί λέξει:
 
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΑ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ, ΚΑΙ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ,
ΕΙΣ ΤΟ ΚΙΟΚΜΕΝΙΔΕΙΟΝ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ,
ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓ.
ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
(ΟΔ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ 18 – Ν. ΙΩΝΙΑ)
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
Κατά το διάστημα που κατηγορούμαι ότι απουσίαζα (8-16 Σεπτεμβρίου 1999) όπως προανέφερα, τα γραφεία τελούσαν υπό μετακόμιση και δεν εργαζόταν κανένας σ` αυτά. Παράλληλα στην νέα εγκατάσταση των γραφείων ο γραμματέας της μητροπόλεως π. Δημήτριος Παπαγρηγορίου μου ενεχύρησε έγγραφο προς υπογραφήν με ημερομηνία 9/9/1999. Αυτό το υπηρεσιακό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών το υπέγραψα στις 17/9/1999 και ανεφαίρετο στις υπηρεσίες που έπρεπε να προσφέρουν οι δημόσιοι υπάλληλοι λόγω σεισμού.     
Επίσης ο ίδιος ο μητροπολίτης Κωνσταντίνος δια του υπ` αριθ. πρωτ. 86/24-1-2006 εγγράφου του προς το πρόσωπό μου με κοινοποίηση στο υπουργείο Παιδείας αναφέρεται στην κατάσταση του κτιρίου επί λέξει: ....διότι καλώς γνωρίζετε, (τότε ήσθε ακόμη εν ενεργεία οδηγός της Ι. Μητροπόλεώς μας), με τον σεισμόν του έτους 1999 κατερειπώθη το κτίριον της Ι. Μητροπόλεως.... .
Δια την δευτέραν κατηγορίαν, ότι την 10/12/1999 απουσίαζα ολόκληρον την ημέρα απαντώ: όπως αποδεικνύεται από το κατωτέρω έγγραφο αριθ. πρωτ. 6286/2670/6-12-1999 της Ιεράς Συνόδου προς το πρόσωπό μου, είχα κληθεί την συγκεκριμένη ημέρα από τον ανακριτή για απολογία. Άρα και σ` αυτή την περίπτωση ο μητροπολίτης ψεύδεται.   
 

 
Είναι γεγονός ότι ο μητροπολίτης Κωνσταντίνος κατέθεσε εναντίον μου Ανταγωγή με την οποία ζητούσε το χρηματικό ποσό των 30.000.000 δρχ.. Δυστυχώς για εκείνον και δια τον τότε αρχιερατικόν Γεώργιον Σουλιώτην, γεγικόν κουμανταδόρον όλων των ιδρυμάτων της μητροπόλεως Ν. Ιωνίας με συνεργόν τον αδελφό του4  δεν απέφερε καρπούς και το ιλιγγιώδες δια εμέ χρηματικόν ποσόν δεν ενεκρίθει από το αρμόδιο δικαστήριο.                    
 ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
τέως οδηγός Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας.
1. 2. 3. Ανάρτηση 4/5/2016 ΘΕΜΑ: Κύριε, φύλαξόν με από συκοφαντίας ανθρώπων και φυλάξω τας εντολάς σου
4.  Ανάρτηση 6/3/2016  ΘΕΜΑ: Μητροπολιτικές ραδιουργίες
 
Έκτο μητροπολιτικό Συμβούλιο από τα έξι 

Η σκόπιμη παραπληροφόρηση του μητροπολίτου Κωνσταντίνου προς το δικαστήριο είναι ενδεικτική από τα δυο σχετικά έγγραφα του Μ.Σ. της 4/4/2000 εις τα οποία φανερώνει όχι μόνον το μίσος εναντίον μου αλλά και την πονηρή προσθαφαίρεση στοιχείων με σκοπό την παραπλάνηση της δικαιοσύνης. Τα στοιχεία αυτά είναι καταχωρημένα και υπογεγραμμένα από τον ίδιο, στο απόσπασμα του Πρακτικού του Μ.Σ. της 4/4/2000 παράγραφος 4.   


 
 
Έγγραφο 1ον