Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Έκνομη συμπεριφορά μελών Μητροπολιτικού Συμβουλίου

Με το πέρας τεσσάρων μηνών από το πρώτο1 μητροπολιτικό Συμβούλιο ο μητροπολίτης Κωνσταντίνος συγκαλεί το δεύτερο Μητροπολιτικό Συμβούλιο δια το πρόσωπό μου, με την παρουσία του δικαστικού αντιπροσώπου και του Διευθυντού της τοπικής Δ.Ο.Υ., ως μελών, οι οποίοι στο δεύτερο μητροπολιτικό Συμβούλιο έχουν αντικατασταθεί. Υποθέτω κατά την ρητή εντολή του νόμου που απορρέει από την λειτουργία των μητροπολιτικών Συμβουλίων λόγω θητείας.
Στο δεύτερο μητροπολιτικό Συμβούλιο (κατωτέρω έγγραφο), έλαβε μέρος όπως αποδεικνύεται από το  ίδιο το έγγραφο εις την ένδειξη ‘’Τα Μέλη’’ και ο Διευθυντής της Δ.Ο.Υ., του πρώτου μητροπολιτικού Συμβουλίου με τα αρχικά του ονόματός του Α. Κ.. Δηλαδή εμφανίζονται εις το έγγραφο να έλαβαν μέρος ως μέλη και ο αποχωρίσας και ο νυν Διευθυντής της Δ.Ο.Υ.. Πως είναι δυνατόν;
Τα νέα μέλη του μητροπολιτικού Συμβουλίου, τήρησαν και αυτά την πεπατημένη. Δηλαδή συνήλθαν σε συνεδρίαση, προκειμένου να αποφασίσουν για την μετάταξή μου. Εκάθησαν θα έλεγε κανείς σε στρογγυλή τράπεζα για να πάρουν απόφαση περί της μετατάξεώς μου χωρίς να με καλέσουν εις το Συμβούλιο για να μου προτείνουν την μετάταξή μου. Είχαν λόγω να με καλέσουν εις το Συμβούλιο διότι, δεν είχε δοθεί ακόμα εντολή του Τριμελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου2 περί τακτικής ανακρίσεως εναντίον μου. Αντιλαμβάνεται ο καθείς ότι, πίσω από μια απλή πρόταση διατυπωμένη σε ένα έγγραφο, ο μητροπολίτης Κωνσταντίνος δεν φανέρωνε το ύπουλο σχέδιο της εξοντώσεώς μου.
Με το πέρας δέκα οκτώ (18) μηνών από την σύγκληση του Β’ Μ.Σ., ο Διευθυντής της Δ.Ο.Υ. που έλαβε μέρος σ` αυτό το Μ.Σ  κ. Χ. Σ., ως μέλος, την 22/10/1999 κατέθεσε εις το Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας ως μάρτυρας υπερασπίσεως του μητροπολίτου Κωνσταντίνου εις την μήνυση που είχα καταθέσει εναντίον του τονίζοντας τα εξής: «Είμαι μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας-Αττικής. Από συζητήσεις, που έλαβαν χώρο στο Μ.Σ, διέκρινα την αγανάκτηση και τη δυσφορία του έκτου κατηγορουμένου Μητροπολίτου σε βάρος του οδηγού του-μηνυτή, που δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά. Ο έκτος κατηγορούμενος επικέντρωνε τη δυσαρέσκειά του στην έλλειψη σεβασμού και στη μη εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων του μηνυτή».   

Αναφέρω επίσης ένα άλλο γεγονός που αποδεικνύει ότι ο μητροπολίτης, επιχειρούσε να εμπαίξει τα μέλη του μητροπολιτικού Συμβουλίου τα οποία απλά έκαναν το χατίρι του και με την σιωπή τους έδιδαν δικαιώματα στις ψυχοπαθητικές συμπεριφορές του μητροπολίτου. Την ίδια ημέρα που συνεδρίασε το Μ.Σ.  (8/4/1998), ο μητροπολίτης είχε συντάξει έγγραφο το οποίο εν συνεχεία κατέθεσε εις το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών την 5/5/2000 (Ανταγωγή), απ` όπου το παρέλαβε ο δικηγόρος μου3. Δι` αυτού του εγγράφου με αριθ. πρωτ. 214/8-4-1998 επιχειρεί να διαστρέψει την αλήθεια και με τον τρόπο αυτόν, αλλά και σε κάθε εκκλησιαστική και κρατική υπηρεσία να αποδείξει συκοφαντικά ότι αίτιος της μη παροχής υπηρεσιών εις το εργασιακό περιβάλλον της μητροπόλεως (οδηγός), είναι το πρόσωπό μου4.                      
 ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
 τέως οδηγός Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας.   
1. Ανάρτηση 3/4/2016 ΘΕΜΑ: Έκνομη συμπεριφορά μελών Μητροπολιτικού Συμβουλίου.
2. Ανάρτηση 28/3/2016 ΘΕΜΑ:  Υπηρεσιακές ραδιουργίες
3. 4. Ανάρτηση 19/3/2016 ΘΕΜΑ: Απόλαυσις αντιφατικής συμπεριφοράς 


Δεύτερο μητροπολιτικό Συμβούλιο από τα έξι