Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Έκνομη συμπεριφορά μελών Μητροπολιτικού Συμβουλίου

Με την παρέλευση οκτώ μηνών από την σύγκληση του δεύτερου Μητροπολιτικού Συμβουλίου, ο μητροπολίτης πρώην Νέας Ιωνίας Κωνσταντίνος πραγματοποίησε την 16/12/1998, το τρίτο μητροπολιτικό Συμβούλιο εις βάρος μου. Σύμφωνα με το κατωτέρω έγγραφο (Απόσπασμα Πρακτικών), παρέστησαν εις το Συμβούλιο, ο δικαστικός αντιπρόσωπος Μ.Π. και ο διευθυντής της τοπικής Δ.Ο.Υ., Χ.Σ. οι οποίοι είχαν παραστεί και εις το δεύτερο1 Μητροπολιτικό Συμβούλιο.
Τα δυο ως άνω μέλη του Μ.Σ. συνέχισαν έναν παράνομο και ανήθικο πόλεμο εναντίον μου. Ως ισχυροί συνεργάστηκαν με τον μητροπολίτη προκειμένου να με συνθλίψουν αντί να με σώσουν. Και ο δικαστικός αντιπρόσωπος και ο διευθυντής της Δ.Ο.Υ., είχαν αποδεχθεί τους βλαπτικούς όρους των συνθηκών εργασίας μου (Κλητήρα μη έχοντας τέτοιο δικαίωμα2), χωρίς να με ενημερώσουν δια την βλαπτική αυτή μεταβολή και αφετέρου αποφάσιζαν εν αγνοία μου την παραπομπή μου σε πειθαρχική διαδικασία.   

Αναφέρω δυο γεγονότα τα οποία προηγήθηκαν του παρόντος Συμβουλίου: α) δεν είχε διαταχθεί ακόμη από το Τριμελές Υπηρεσιακό Συμβούλιο η παραπομπή μου σε τακτική ανάκριση3 και β) ο μητροπολίτης Κωνσταντίνος προκειμένου να με εξοντώσει με την συνεργασία των μελών του Μ.Σ., συνεχώς και συστηματικώς με δυσφημούσε εγγράφως για διάφορα φανταστικά πειθαρχικά αδικήματα προετοιμάζοντας και δι` αυτού του τρόπου το έδαφος για την τελική μου εξόντωση, που ήτο η παραπομπή μου στο Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα είχε τοποθετήσει στον ατομικό μου φάκελο πριν συγκαλέσει το παρόν Μητροπολιτικό Συμβούλιο, έντεκα (11) τον αριθμό επιβαρυντικά έγγραφα εναντίον μου ορισμένα εκ των οποίων έλαβα γνώση κατά την πειθαρχική και δικαστική μου διαδικασία4.                
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
τέως οδηγός Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας. 
ΥΓ.
Εις το κατωτέρω έγγραφο Απόσπασμα Πρακτικών και εις την ένδειξη τα μέλη δεν αναφέρονται τα ονόματα του δικαστικού αντιπροσώπου και του διευθυντού της Δ.Ο.Υ..
1 Ανάρτηση 11/4/2016 ΘΕΜΑ: Έκνομη συμπεριφορά Μελών Μ.Σ.
2 Ανάρτηση 3/4/2016 ΘΕΜΑ: Έκνομη συμπεριφορά Μελών Μ.Σ.
3 Ανάρτηση 28/3/2016 ΘΕΜΑ: Υπηρεσιακές ραδιουργίες     
4 Ανάρτηση 19/3/2016 ΘΕΜΑ: Απόλαυσις αντιφατικής συμπεριφοράς


Τρίτο Μητροπολιτικό Συμβούλιο από τα έξι (6)



Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Έκνομη συμπεριφορά μελών Μητροπολιτικού Συμβουλίου

Με το πέρας τεσσάρων μηνών από το πρώτο1 μητροπολιτικό Συμβούλιο ο μητροπολίτης Κωνσταντίνος συγκαλεί το δεύτερο Μητροπολιτικό Συμβούλιο δια το πρόσωπό μου, με την παρουσία του δικαστικού αντιπροσώπου και του Διευθυντού της τοπικής Δ.Ο.Υ., ως μελών, οι οποίοι στο δεύτερο μητροπολιτικό Συμβούλιο έχουν αντικατασταθεί. Υποθέτω κατά την ρητή εντολή του νόμου που απορρέει από την λειτουργία των μητροπολιτικών Συμβουλίων λόγω θητείας.
Στο δεύτερο μητροπολιτικό Συμβούλιο (κατωτέρω έγγραφο), έλαβε μέρος όπως αποδεικνύεται από το  ίδιο το έγγραφο εις την ένδειξη ‘’Τα Μέλη’’ και ο Διευθυντής της Δ.Ο.Υ., του πρώτου μητροπολιτικού Συμβουλίου με τα αρχικά του ονόματός του Α. Κ.. Δηλαδή εμφανίζονται εις το έγγραφο να έλαβαν μέρος ως μέλη και ο αποχωρίσας και ο νυν Διευθυντής της Δ.Ο.Υ.. Πως είναι δυνατόν;
Τα νέα μέλη του μητροπολιτικού Συμβουλίου, τήρησαν και αυτά την πεπατημένη. Δηλαδή συνήλθαν σε συνεδρίαση, προκειμένου να αποφασίσουν για την μετάταξή μου. Εκάθησαν θα έλεγε κανείς σε στρογγυλή τράπεζα για να πάρουν απόφαση περί της μετατάξεώς μου χωρίς να με καλέσουν εις το Συμβούλιο για να μου προτείνουν την μετάταξή μου. Είχαν λόγω να με καλέσουν εις το Συμβούλιο διότι, δεν είχε δοθεί ακόμα εντολή του Τριμελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου2 περί τακτικής ανακρίσεως εναντίον μου. Αντιλαμβάνεται ο καθείς ότι, πίσω από μια απλή πρόταση διατυπωμένη σε ένα έγγραφο, ο μητροπολίτης Κωνσταντίνος δεν φανέρωνε το ύπουλο σχέδιο της εξοντώσεώς μου.
Με το πέρας δέκα οκτώ (18) μηνών από την σύγκληση του Β’ Μ.Σ., ο Διευθυντής της Δ.Ο.Υ. που έλαβε μέρος σ` αυτό το Μ.Σ  κ. Χ. Σ., ως μέλος, την 22/10/1999 κατέθεσε εις το Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας ως μάρτυρας υπερασπίσεως του μητροπολίτου Κωνσταντίνου εις την μήνυση που είχα καταθέσει εναντίον του τονίζοντας τα εξής: «Είμαι μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας-Αττικής. Από συζητήσεις, που έλαβαν χώρο στο Μ.Σ, διέκρινα την αγανάκτηση και τη δυσφορία του έκτου κατηγορουμένου Μητροπολίτου σε βάρος του οδηγού του-μηνυτή, που δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά. Ο έκτος κατηγορούμενος επικέντρωνε τη δυσαρέσκειά του στην έλλειψη σεβασμού και στη μη εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων του μηνυτή».   

Αναφέρω επίσης ένα άλλο γεγονός που αποδεικνύει ότι ο μητροπολίτης, επιχειρούσε να εμπαίξει τα μέλη του μητροπολιτικού Συμβουλίου τα οποία απλά έκαναν το χατίρι του και με την σιωπή τους έδιδαν δικαιώματα στις ψυχοπαθητικές συμπεριφορές του μητροπολίτου. Την ίδια ημέρα που συνεδρίασε το Μ.Σ.  (8/4/1998), ο μητροπολίτης είχε συντάξει έγγραφο το οποίο εν συνεχεία κατέθεσε εις το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών την 5/5/2000 (Ανταγωγή), απ` όπου το παρέλαβε ο δικηγόρος μου3. Δι` αυτού του εγγράφου με αριθ. πρωτ. 214/8-4-1998 επιχειρεί να διαστρέψει την αλήθεια και με τον τρόπο αυτόν, αλλά και σε κάθε εκκλησιαστική και κρατική υπηρεσία να αποδείξει συκοφαντικά ότι αίτιος της μη παροχής υπηρεσιών εις το εργασιακό περιβάλλον της μητροπόλεως (οδηγός), είναι το πρόσωπό μου4.                      
 ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
 τέως οδηγός Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας.   
1. Ανάρτηση 3/4/2016 ΘΕΜΑ: Έκνομη συμπεριφορά μελών Μητροπολιτικού Συμβουλίου.
2. Ανάρτηση 28/3/2016 ΘΕΜΑ:  Υπηρεσιακές ραδιουργίες
3. 4. Ανάρτηση 19/3/2016 ΘΕΜΑ: Απόλαυσις αντιφατικής συμπεριφοράς 


Δεύτερο μητροπολιτικό Συμβούλιο από τα έξι 




Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Έκνομη συμπεριφορά μελών Μητροπολιτικού Συμβουλίου


Εκτενέστατη αναφορά γίνεται από τον πρώην μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Κωνσταντίνο δια του δικηγόρου του, εις τα δικαστήρια, εκκλησιαστικά και πολιτικά δια τις εις βάρος μου αποφάσεις των μητροπολιτικών Συμβουλίων. Ιδιαιτέρως τονίζει την παρουσία σε αυτά τα συμβούλια ως μελών του δικαστικού αντιπροσώπου καθώς και του προϊσταμένου της τοπικής Δ.Ο.Υ., προκειμένου να πείσει τα δικαστήρια δια τον κακό μου χαρακτήρα. Εις την ανταγωγή που κατέθεσε εναντίον μου την 5/5/2000 επικαλούμενος ο μητροπολίτης τα Μητροπολιτικά Συμβούλια αναφέρει επί λέξει:

§3) - Αι Ι. Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος διοικούνται υπό του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, η σύνθεσις του οποίου καθορίζεται υπό του Νόμου και συμμετέχουν, πλέον των άλλων, απαραιτήτως, Δικαστικός Λειτουργός και ανώτερος υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών, υπηρετών ως προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ της περιφερείας της Ι. Μητροπόλεως. Κατά συνέπειαν, τα μέλη του Μητροπολιτικού Συμβουλίου γνωρίζουν εκ των έσω, την ζωήν και τα προβλήματα της Ιεράς Μητροπόλεως. Τούτ` αυτό συμβαίνει και δια τα προβλήματα άτινα εδημιούργησεν και δημιουργεί ο αντίδικος και δι` οιανδήποτε κατ` αυτού ενέργειαν ετέθησαν τα πάντα υπ` όψιν του αρμοδίου Μητροπολιτικού Συμβουλίου.

Αναφέρω επίσης ότι η πειθαρχική μου δίωξις διατάχθηκε μετά από ένα χρόνο1 από την σύγκληση του πρώτου κατά σειρά Μητροπολιτικού Συμβουλίου. Δι` αυτού του τρόπου ο μητροπολίτης προετοίμασε το έδαφος δια την απόλυσή μου, με προκατασκευασμένες κατηγορίες και κατευθυνόμενους υπ` αυτού μάρτυρες. Δυο σημαντικοί μάρτυρες2 κατηγορίας τους οποίους επρότεινε είναι ο τότε Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Γεννάδιος Μουχταράκης και ο τότε λογιστής κ. Κυριαζής. Κ. οι οποίοι δεν κατέθεσαν εις βάρος μου κατηγορίες, με τις οποίες με κατηγορούσε ο ίδιος ο μητροπολίτης.                  

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του κοινοποιούμενου Μητροπολιτικού Συμβουλίου (πραγματοποιήθηκαν έξι τον αριθμό), δια το πρόσωπό μου, είναι το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε εν τη απουσία μου3. Ενώ εγώ βρισκόμουν την 11/12/1997 σε εγκεκριμένη άδεια 12 ημερών από τον ίδιο τον μητροπολίτη εις τα Ιωάννινα, εκείνος με την παρέλευση έξι ημερών την 17/12/1997 πραγματοποίησε εναντίον μου μητροπολιτικό Συμβούλιο λαμβάνοντας αποφάσεις δια τόσο σημαντικά ζητήματα που αφορούσαν την περαιτέρω επαγγελματική μου σταδιοδρομία.   

Η εν τη απουσία μου απόφασης του Μητροπολιτικού Συμβουλίου ήτο ολεθρία και δεν τιμά τα μέλη του Συμβουλίου, ιδιαιτέρως τον δικαστικό λειτουργό και τον οικονομικό διευθυντή οι οποίοι τυπικώς θα έπρεπε να σεβαστούν πρωτίστως τον εαυτό τους και εν συνεχεία το δικαίωμα της απολογίας μου. Τους χρησιμοποίησε ο μητροπολίτης Κωνσταντίνος σκοπίμως για να πάρουν απόφαση περί της μετατάξεώς μου και περί του υποβιβασμού μου από τη θέση του οδηγού στη θέση του Κλητήρα.

Ως ανώτατοι υπάλληλοι Ελεγκτικών Αρχών έπρεπε να αντιληφθούν την σκοπιμότητα του μητροπολίτου αφενός και αφετέρου τη μεσολαβήσει τους ως ειρηνοποιοί λόγω του λειτουργήματός των να κληθώ διερευνητικά προς απολογίαν με απώτερο σκοπό την μετάταξή μου σε μη εκκλησιαστική υπηρεσία. Δυστυχώς αποφάσισαν δι` εμέ άνευ εμού, την στιγμή κατά την οποία υπήρχε επί του θέματος πρότασις μετατάξεως. Εκ των υστέρων εάν με καλούσαν έστω και σε ένα Συμβούλιο θα αποδεχόμουν εις το ακέραιο την πρότασή τους και θα τους ευγνωμονούσα δι` αυτό. Δια το δεύτερο θέμα που συζήτησαν να περιορισθώ δηλαδή στα καθήκοντα του Κλητήρα δεν είχαν τέτοιο δικαίωμα διότι το Τριμελές Υπηρεσιακό Συμβούλιο δια του Πρακτικού 2/17-6-1986 είχε αποφανθεί την μετάταξή μου ως οδηγού όπως ακριβώς παρατίθεται κατωτέρω η σχετική αναφορά του ως άνω Συμβουλίου :

Μετατάσσει τον υπάλληλον Σταμούλην Γρηγόριον του Αριστοφάνους, εκ του Κλάδου ΣΕ εις τον Κλάδον ΜΕ Οδηγού Αυτοκινήτου και εντάσει αυτόν, σήμερον την 17/6/1986, εις τον 10ον βαθμόν με πλεονάζοντα χρόνον υπηρεσίας συγκείμενον εξ 1 έτους, 9 μηνών και17 ημερών.

Επίσης η Ιερά Μητρόπολις Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας δια του υπ` αριθ. πρωτ. 307/5-8-1986 εγγράφου της αναφέρει χαρακτηριστικά περί της μετατάξεώς μου από τον κλάδο ΣΕ στον κλάδο ΜΕ Οδηγού αυτοκινήτου τα ακόλουθα:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ                                Εν Ν. Ιωνία τη 5η Αυγούστου 1986
Ν. ΙΩΝΙΑΣ & ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Αριθ. Πρωτ. 307
 
Π Ρ Α Ξ Η   υπ` αριθ. 307
Με την υπ` αριθ. 196/4-4-1986 Πράξη της Ιεράς Μητρόπολης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του υπ` αριθ. 34/1986 Κανονισμού της Ιεράς Συνόδου (ΦΕΚ 60/30-4-1986-5 και της υπ` αριθ. ΔΙΚΠΡ/Φ. 330/518/131866/15-11-1985 Εγκυκλίου του Υπουργείου Προεδρίας της Κυβερνήσεως ‘’περί εφαρμογής του Νόμου 1476/1984 σε οδηγούς αυτοκινήτων’’, ως και της υπ` αριθ. 12/1986 Πράξεις του Τριμελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Ιερών Μητροπόλεων, μετατάσσεται ο τακτικός υπάλληλος της Ιεράς Μητρόπολης ημών Γρηγόριος Σταμούλης του Αριστοφάνους εκ του Κλάδου ΣΕ εις το Κλάδο ΜΕ οδηγού αυτοκινήτου και εντάσσεται από 17/6/1986 εις τον 10ον βαθμόν, με πλεονάζοντα χρόνο υπηρεσίας συγκείμενον εξ ενός έτους, 9 μηνών και 17 ημερών.
Ο Μητροπολίτης
†Ο Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας Τιμόθεος
 
Υπάρχει και ένα άλλο σημαντικό στοιχείο το οποίο προσβάλει βάναυσα τους δυο παρευρισκομένους ανώτατους υπαλλήλους ελεγκτικών Αρχών. Ο μητροπολίτης Κωνσταντίνος τους ενέπαιζε συζητώντας μαζί τους σε μεταγενέστερο χρόνο τον υποβιβασμό μου από οδηγό σε Κλητήρα διότι με το υπ` αριθ. πρωτ. 584/20-11-1995 εγγράφου του προς εμένα, με είχε υποβιβάσει είδη σε Κλητήρα της Μητροπόλεως. Επίσης τα μέλη του Μητροπολιτικού Συμβουλίου με την απόφασή τους δημιούργησαν το ερώτημα περί της αντικαταστάσεως του προσώπου μου ως οδηγού. Δηλαδή ποιος θα εκαρπούτο αυτήν την θέση;
Την 6/7/2001 το μητροπολιτικό Συμβούλιο είχε αποδεχθεί την πρόταση του μητροπολίτου Κωνσταντίνου και διόρισε παρανόμως τον πρώην γαμβρό του, οδηγό του μητροπολιτικού αυτοκινήτου.
Προς πλήρη αποκατάσταση των γεγονότων αναφέρω ότι, αποκλειστική εργασία από του διορισμού μου μέχρι και την 29/3/2001 όπου ο μητροπολίτης Κωνσταντίνος σύμφωνα με το κοινοποιηθέν έγγραφό του, μου απαγόρευσε να πηγαίνω στα γραφεία της μητροπόλεως ζητώντας συγχρόνως και εγγράφως, από εμέ το κλειδί της ταχυδρομικής θυρίδας το οποίο (κλειδί), κατείχα όλα τα χρόνια ενεργώντας ως νόμιμος οδηγός.
Η πανουργία του μητροπολίτου αποσκοπούσε εις τον υποβιβασμό μου για να μειώσει την οντότητά μου ενεργώντας με μίσος έναντι του προσώπου μου.
 Άλλωστε από την μια πλευρά επιχειρούσε ο μητροπολίτης την υποβάθμισή μου εις την θέσιν του κλητήρος και από την άλλη ζητούσε από το Μητροπολιτικό Συμβούλιο την έγκριση επιδόματος 30.000 δρχ4. υπέρ εμού δια την πέραν του ωραρίου μου εργασίαν ως οδηγού.   
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
 τέως οδηγός Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας.
 ΥΓ.
Έλαβα γνώσιν των αποφάσεων τις οποίες υλοποίησαν τα Μητροπολιτικά Συμβούλια το έτος 2000 δηλαδή μετά από τρία χρόνια. Αμέσως ενημέρωσα το Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο το οποίο ήτο σε πλήρη εξελίξει. Το Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο πέταξε εις τον κάλαθο των αχρήστων την έγγραφη διαμαρτυρία μου δια την εν αγνοία μου σύγκληση των Μητροπολιτικών Συμβουλίων προχωρώντας στην καταδίκη μου.
1 Ανάρτηση 28/3/2016 ΘΕΜΑ: Υπηρεσιακές ραδιουργίες
2 Ανάρτηση 15/3/2016 ΘΕΜΑ: Εμπαθειών και δολοπλοκιών συνέχεια
3  Ανάρτηση 19/3/2016 ΘΕΜΑ: Απόλαυσις αντιφατικής συμπεριφοράς
4 Ανάρτηση 6/3/2016 ΘΕΜΑ: Μητροπολιτικές ραδιουργίες     
 
 
Πρώτο Μητροπολιτικό Συμβούλιο από τα έξι (6)