Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Αδικιών συνέχεια.


Εις το κατωτέρω έγγραφο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας με ημερομηνία 12/11/2014 (1ον έγγραφο), προς το Συμβούλιο της Επικρατείας (Τριμελές Συμβούλιο Συμμορφώσεως), φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο νεοεκλεγείς μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ κωλυσιεργούσε εις βάρος μου την δικαίωσή μου, με το αιτιολογικό ότι, ο χρόνος που ανέλαβε τα καθήκοντά του είναι μικρός και δεν προλάβαινε να έχει πλήρη ενημέρωση περί της υποθέσεώς μου, ζητώντας από την Επιτροπή του ΣτΕ, την αναβολή. Ο κ. Γαβριήλ γνώριζε ότι η Επιτροπή Συμμορφώσεως του ΣτΕ, θα ασχολείτο με το γεγονός της μη συμμορφώσεως της Διοικήσεως προς την 131/2014 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Εσκεμμένως ο κ. Γαβριήλ δεν ήθελε την αποδοχή αυτής της αποφάσεως του ΣτΕ (131/2014) διότι αυτή η απόφασης καθ` ολοκληρία ακύρωσε την ποινή της οριστικής παύσεώς μου. Ποινή η οποία επεβλήθη πολλάκις εις εμέ, από τα Πειθαρχικά Συμβούλια της Εκκλησίας, επικαρπώνοντας από πλευράς χρόνου προς ίδιον όφελος των εμπλεκομένων συμφερόντων. Η απόφαση 131/2014 ήτο σε πλήρη γνώση του κ. Γαβριήλ, όπως προκύπτει από το έγγραφο της Ιεράς Συνόδου. Δηλαδή με το υπό ημερομηνία 18/7/2014 (2ου εγγράφου), προς τον τότε αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου και νυν μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.     

Η παρανομία του κ. Γαβριήλ είναι εμφανής από το γεγονός της μη αποδοχής του προσώπου μου εκ μέρους του, ως νομίμου οδηγού του μητροπολιτικού αυτοκινήτου. Ποτέ δεν ελέγχθηκε από πλευράς δικαστικής κρατικής και εκκλησιαστικής Αρχής. Αλλά ούτε και το Τριμελές Υπηρεσιακό Συμβούλιο (το οποίο με καταδίκαζε κατ` επανάληψη στην ποινή της οριστικής παύσεως), ως όφειλε έδωσε εντολή στον πρώην μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Φαραντάτο και τον διάδοχό του κ. Γαβριήλ να εφαρμόσουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων υπέρ εμού. Είναι σίγουροι οι δεσποτάδες δια τα πεπραγμένα τους. Ακόμη και να αποκαλυφθούν οι παρανομίες τους, δεν θα πάθουν τίποτε απολύτως.

Μακαριώτατε,  

Είστε τόσο νομοταγής έναντι του Κράτους και δεν βρήκατε λύση φιλανθρωποτέρα δια το πρόσωπό μου; Με απολύσατε από την εργασία μου επειδή, εν αγνοία μου, δεν κατετέθη  εμπρόθεσμα η έφεσίς μου προς το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων (ΑΥΣΕ). Το ότι δεν εφαρμόστηκαν από τη διοίκηση της Εκκλησίας, οι υπέρ εμού τέσσερις (4) αποφάσεις (2 του ΣτΕ, 1 του ΑΥΣΕ και 1 Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου της Εκκλησίας της Ελλάδος), φανερώνει ότι οι υπηρεσίες σας με προδιέγραψαν στην καταδίκη, εξυπηρετώντας αδυναμίες συνεπισκόπων σας. Γιατί δεν ελέγξατε ποτέ τους παρανομούντας Εκκλησιαστικούς ταγούς; Οι δεσποτάδες δεν χάνουν την έξωθεν καλή μαρτυρία όταν παρανομούν εις βάρος κατώτατων υπαλλήλων, ρίχνοντας στο καλάθι των αχρήστων τις αποφάσεις του ΣτΕ και των λοιπών δικαστηρίων επειδή δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους;              

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
τέως οδηγός Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας. 


(1ον Έγγραφο)
 

                                     

 Σίγουρα ο κ. Γαβριήλ εγνώριζε προ πενταμήνου την δικαίωσίν μου από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
 
(2ον Έγγραφο)
 
 

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

....όφεις, γεννήματα εχιδνών! πως φύγητε από της κρίσεως της γεέννης; (Ματθ. κγ’ 33)


Ο Θεόπνευστος λόγος του ιδρυτού της Εκκλησίας Ιησού Χριστού δεν (από) νομιμοποιεί τα εκκλησιαστικά πρόσωπα που ομοιάζουν με γεννήματα εχιδνών. Πρέπει να αποβληθούν από την Εκκλησία με τον απλό χαρακτηρισμό «Ανάξιοι». Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση προς αυτούς που μόνο τα «γένια» και τον κορβανά τους ευλογούν και δήθεν παραδίδουν μαθήματα τάξεως και ηθικής. Η εξήγηση είναι απλή, δεν υφίσταται ουδείς εξ αυτών έλεγχο και ως εκ τούτου δεν λογοδοτεί για το λάθος.      

Για την πραγματοποίηση των αντιεκκλησιαστικών-δολίων σχεδίων του πρώην Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Κωνσταντίνου, καθώς και των μητροπολιτών (εκτός του μακαριστού Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κυρού ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ), δικαστών μου, οι οποίοι υπέγραψαν την πλήρη εξόντωσή μου, εμπλέκονται ως μέλη, εις τα Πειθαρχικά Συμβούλια και λαϊκοί εκκλησιαστικοί υπάλληλοι, κατέχοντας στην διοίκηση της Εκκλησίας, θέσεις κλειδιά διαχειριζόμενοι ακόμη και το χρήμα της Εκκλησίας.

Αυτοί, ως πειθήνια όργανα των Δεσποτάδων, χωρίς προσωπικότητα και λόγο αληθείας, χωρίς συναδελφική αλληλεγγύη, χωρίς καμία άλλη ευαισθησία, ενεργούν εις βάρος συναδέλφων των, χωρίς έλεος εκτελώντας την επιθυμία των Δεσποτάδων καταδικάζοντας, εις την εσχάτη των ποινών των κατηγορούμενο συνάδελφό τους. Η δικαιολογία τους; Εγώ σε κατηγόρησα; Ο Δεσπότης σε κατηγόρησε και αν φέρω αντίρρηση θα έχω τα ίδια αποτελέσματα με σένα.

Οι δυστυχείς. Δεν σκέπτονται σε τι κοινωνία παραδίδουν τα ίδια τους τα παιδιά. Εκτελούν αβασάνιστα την εντολή που λαμβάνουν από ανθρώπους (Δεσποτάδες), οι οποίοι λόγο τις ιδιότητός των, διαμορφώνουν κοινωνίες καταδικάζοντας τον απλό υπάλληλο συνάδελφό τους.    

Χαρακτηριστική η παρακάτω αλληλογραφία με τον εκκλησιαστικό υπάλληλο Β...... Ν....... λογιστή της Ιεράς Μητροπόλεως Θ...., μέσω του προσωπικού μου e-mail. Η επικοινωνία μου με αυτού του είδους, τον ανωτέρω εκκλησιαστικού υπαλλήλου άρχισε (λόγο ενασχολήσεώς του μέσω διαδικτύου με τα εκκλησιαστικά), σε ανύποπτο χρόνο, δηλαδή στις 14/2/2013. Του εξιστορούσα το λάθος έντυπο αξιολογήσεως που μου είχε δώσει για να το συμπληρώσω, ο γραμματέας της μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας ιερεύς Δημήτριος Παπαγρηγορίου το οποίο αφορούσε κληρικούς και όχι λαϊκούς.

Μου απάντησε στο ανωτέρω e-mail, δικαιολογώντας στην ουσία τον ιερέα Δημήτριο Παπαγρηγορίου ότι ‘’δεν έγινε εκ μέρους του π. Δημητρίου, εσκεμμένα το λάθος’’. Ακολούθησε δεύτερο e-mail στις 26/2/2013 εις το οποίο εξιστορούσα εν συντομία την δικαστική μου περιπέτεια και αφετέρου ότι ο π. Δημήτριος γνώριζε ότι μου δίδει το λάθος έντυπο. Και εις το δεύτερο  e-mail απάντησε, παροτρύνοντάς με να ζητήσω μετάταξη σε άλλη υπηρεσία, διότι αυτό θα έκανε και ο ίδιος αν ήτο εις την θέση μου.   

Τι ειρωνεία. Αυτός ο άνθρωπος, με την παρέλευση δυο ετών περίπου, έμελε να είναι ο φυσικός μου δικαστής. Ξέχασε παντελώς την γραπτή συμβουλή του, μέσω e-mail προς εμένα περί μετατάξεως, και ως εισηγητής, εισηγήθηκε εις το Τριμελές Υπηρεσιακό Συμβούλιο με πρόεδρο τον μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Νικόλαο, την οριστική μου απόλυση δημοσιευθείσα εις το ΦΕΚ 362/Γ’/24-4-2015. Η απανθρωπιά του εκκλησιαστικού υπαλλήλου είναι ότι, γνώριζε την επιθυμία μου περί μετατάξεως σε μη εκκλησιαστική υπηρεσία, επιθυμία η οποία συνέπιπτε και με την δική του συμβουλή.                                            

 ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

 τέως οδηγός Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας.
 
 
Β......... Ν........Σ <v.........mail@gmail.com> 
26/2/13
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΡΗΓΟΡΗ,
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΚΡΑ.
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΊΖΕΙ...
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ.
ΕΑΝ ΘΕΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο Π.......... Ο Φ......... ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Π....... .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΟ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΌΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΤΗΤΑ.
ΕΑΝ ΘΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ Π.......... ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ
ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
Ο Θ...... ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΟΤΗΤΑΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΕ
Β........ Ν........
 
 

 

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Το αίσχος της εκκλησιαστικής δεσποτικής διοικήσεως.

Το κατωτέρω έγγραφο ήτο τοποθετημένο εις τον πειθαρχικό μου φάκελο και δεν γνώριζα την ύπαρξή του. Δεν ήτο το μοναδικό έγγραφο τοποθετημένο στον πειθαρχικό μου φάκελο χωρίς να γνωρίζω την ύπαρξή τους και τα οποία έγγραφα εγένοντο δεκτά από τους μητροπολίτες δικαστές (εκτός του μακαριστού μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κυρού ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ), επειδή ήσαν εναντίον μου.
Την ύπαρξη του κατωτέρω εγγράφου βρήκα την 13/2/2007, όταν κατόπιν αιτήσεώς μου, ενημερώθηκα από τον Γραμματέα του πειθαρχικού Συμβουλίου ότι μπορώ να ερευνήσω τον πειθαρχικό μου φάκελο πριν τη συνεδρίαση του Τριμελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου το οποίο θα συνεδρίαζε στην Ιερά Σύνοδο στις 26/2/2007.  Μεσολάβησαν 13 ημέρες πριν την απολογία μου. Η απόφαση του Τριμελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου υπ` αριθ. 2/26-2-2007, με πρόεδρο τον αποθανόντα μητροπολίτη Κεφαλληνίας Σπυρίδωνα, ήτο αυτή της οριστικής παύσεως εκ των καθηκόντων μου.
Το έγγραφο αυτό αποτελεί δειγματοληψία των προϊόντων του Διοικητικού οργάνου της ελληνικής Εκκλησίας. Του ήθους, των κατευθύνσεων και των μεθόδων, που χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα, για την εξόντωσή μου. Τι σκοπό είχε το έγγραφο περί μετατάξεώς μου στον πειθαρχικό μου φάκελο; Ο καθένας δύναται ευκόλως να εξάγει τα συμπεράσματά του έναντι των αντιφατικών πράξεων των Επισκόπων.              
 ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

 τέως οδηγός Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας.